2014. március 22., szombat

8.fejezet ~ Larry Stylinson

Sziasztok! Itt van a 8. rész! Remélem tetszik majd!
Egy kis változás lesz. Ugyanúgy Louis és Harry a főszereplő, de a részben többiek is ugyanakkora figyelmet kapnak majd mint ők! Majd meglátjuk hogy sikerül..

Jó olvasást! x

8.fejezet


Harry
-Emily..-mondtam nyersen.
-Harry! Szia! Mikor is volt? –mosolygott öntelten miközben közelebb jött hozzám.
-Miért vagy itt? –kérdeztem értelmes választ várva. De ahogy ismerem most is kitér a kérdéseim elől.
-Jöttem Gemmával..hát nem is örülsz? Jól fog telni az elkövetkezendő idő, hidd csak el! –mondta miközben kezét a vállamra helyezte viszont és szinte kiugorva érintése alól hasznosabb tevékenységet kerestem magamnak és Gemma felé vettem az irányt aki mit sem vett észre az egész jelenetből.
-Gemma! –öleltem magamhoz szorosan. Hónapok óta nem találkoztunk, de a viszonyunk az ilyen időszakok ellenére sem lett rossz. Sőt, a távolság csak még jobban összehozott.
-Szia öcskös! Mostmár itt vagyok! –dunnyogta a pulcsimból amibe sikerült majdnem belefolytanom.
-Gyere csak! Üljünk le! –mondtam miközben a hatalmas nappali felé vezettem. Bár Emily-t nem invitáltam sajnos jött magától és otthon érezve magát helyet foglalt a kanapén. Gemma a másik szélre ült le ezzel arra kényszerítve, hogy kettőjük között üljek. Csodás.
-És mesélj Harry, mi újság veled? –szólalt meg egy hang a jobb oldalamról amire már pár éve nem vagyok kíváncsi.
-Semmi. –mondtam közömbösen. A nővérem előtt mégsem bunkózhatok vele. Ő úgy tudja hogy békében váltunk el egymástól és barátok vagyunk, de ez egyáltalán nincs így..
-Ugyan, ne legyél ilyen szűkszavú! Biztosan sok mesélnivalód van…például..a bandádról. Hogy is hívnak titeket? Wrong Infection? umm..Strong Affection? –mondta álszentül de a gúnyos él kicsengett hangjából. Engem nem tud átverni.
-One Direction és nincs semmi amit mesélhetnék neked. Ha érdekel valami guglizz rám. –mondtam neki halkan egy kacsintás kíséretében és a gúnyos mosoly lehervadt az arcáról. Nem tetszik neki ahogy bánok vele. Nem képes elviselni hogy sokkal többet elértem az életben mint amit ő valaha fog, mindezt pedig anélkül hogy átgázoljak embereken akik..
-Harry! Hol lesz a szobám? –kérdezte Gemma.
-Umm..odafönt. A vendégszobában akarsz aludni, Niallnél vagy velem? –kérdeztem.
-Viccelsz? Nem alszom az öcsémmel és a barátjával sem. Ha nem sértődtök meg akkor a vendégszobát választom.
-Dehogyis. Ez nagyon jó döntés! –mosolyogtam rá. Nagy kő esett le a szívemről hogy nem kell a nővérem előtt átöltöznöm, de az örömöm nem sokáig tartott. Rengeteg pénzünk van de nem gondoltuk hogy felesleges szobákra kéne költenünk. Ezért csak 6 szoba van a házban. Ha Gemmáé a vendégszoba…a lány pedig kint minden bizonnyal Niallel fog aludni, akkor..
-Harry! És én hol alszom majd? –kérdezte a hang a jobbomról. Mosolygott. Éreztem. Élvezte hogy ilyen helyzetbe hozhat. A gyomrom is összeszűkült a gondolatra. Ezt nem hiszem el..Nem méltattam válaszra, inkább felkísértem a nővéremet a vendégszobába ami a lépcsőn felérve jobbra az utolsó ajtó. A szobáink így haladnak sorrendben: Niall-é, Louis-é, az enyém, Zayn-é és végül Liam-é. Liam-é mellet van  vendégszoba. Oda kerül Gemma.
Benyitottam az ajtón én magam elé engedtem. Emily ’hálisten végre lekopott. A szoba pasztell színekben pompázott. A bútorok mahagóni színűek voltak. Minden ízlésesen be volt rendezve. Csak egy hétköznapi tv volt dvd lejátszóval, nem úgy mint Niall szobájában. Neki egy 180 cm átmérőjű Full HD TV-je van, Blu-Ray lejátszóval, kismillió DVD-vel és CD-vel, házimozi rendszerrel valamint PS4-gyel is rendelkezik és hozzá rengeteg játékkal. Természetesen a 3D technológia sem maradhat ki. Niall szobája igazán felszerelt.
-Ez lenne az! –mondtam. –Remélem megfelel. Ha szükséged van valamire csak szólj, egyébként nyugodtan rendezkedj be és érezd magad otthon! –bíztattan.
-Elragadó ez a szoba! –hűledezett Gem miközben háttal ledobta magát az ágyra. –gyönyörű. Már most beleszerettem.
-Örülök hogy tetszik! Ha nem haragszol akkor én most lemegyek! El kell még intéznem pár apróságot és a másik lánnyal még nem találkoztam! Udvariatlanság lenne, ha..
-Persze menj csak! Imádni fogjátok Des-t! –mondta lelkesen. Az meg milyen név? Azzal leindultam a földszintre. Niall és a lány csurom vizesen toporogtak az ajtó előtt. Valószínűleg nemrég jöttek be.
-Szia! Harry vagyok! –köszöntöttem a lányt de ő nem tudott válaszolni annyira vacogott. Csak integetni tudott helyette pedig Niall válaszolt!
-Szia! Des vagyok! Niall a kedvencem! –mondta az ír röhögve mire a lány..ezek szerint Des finoman a srác hasára ütött mire az próbálta lenyelni a röhögését többé-kevésbé sikertelenül. De azért a lány is mosolgyott.
-Na jó! Azt hiszem mi most felmegyünk! –mondta Niall. –Felmegyünk? –kérdezte az előtte álló lányt akit végig a karjánál fogva tartott hátulról. Ő csak egy heves bólintással felelt, aztán lassan vacogva elindultal fölfelé Niall szobájába.
Csend telepedett a házra. Nem akartam hogy eljöjjön ez a pillanat, utamat mégis a nappali felé vettem. Nem futhatok előle örökké.
Leültem a kanapé másik végébe és komoly erőfeszítések árán tekintetemet ráemeltem.
-Mit keresel itt? –kérdeztem.
-Mit gondolsz mégis mit? –kérdezte kifejezéstelen arccal. Most nincs itt senki. Csak mi ketten..minek játssza az aranyos lányt?
-Ha azért jöttél, hogy megalázz..vagy hogy tönkretegyél akkor tudd hogy nem fog sikerülni! Nincs gyenge pontom! –mondtam magabiztosan. Pedig igenis van gyenge pontom..fent van a szobájában. Ma még beszélnem kell vlele!
-Ugyan Harry! Ez rád vall..annyi negatív előítéleted van velem szemben! Én sosem mondtam hogy ezért jöttem ide.
-Rászolgáltál. Egyébként meg azt sem mondtad hogy nem ezért jöttél szóval..Mit akarsz?
-Jogos. De miért kell mindenben a hátsó szándékot látnod ha rólam van szó? Annyira hihetetlen hogy eljöttem a nővéreddel Londonba?
-Őszintén? Elég hihetetlen. Én egyébként is hamarabb ismertelek mint ő. Nem tud semmit rólad..de szerintem inkább örülj ennek. Sok mindent köszönhetsz neki és nem hiszem hogy sikerült volna..
-Mi? Úristen Harry! –nevetett fel keserűen. –Mit gondolsz? Komolyan azt hiszed hogy van bűntudatom? Tényleg azt képzeled hogy mindenkinél többet érsz?
-Nem. Nem mindenkinél. Csak nálad. –mondtam. Ez a válasz nem tetszett neki. Nem hiszem hogy ma folytatni fogjuk ezt a beszélgetést, de még bőven nincs vége.
-Csak mutasd meg hol alszom! –mondta. Érezte hogy veszített. Igenis van bűntudata, de engem ez már nem tud meghatni. Felálltam a kanapéról ő pedig szó nélkül követett..sajnos..a saját szobámba.
-Ez az? kérdezte.
-Igen, de nyugodtan aludhatsz Gemmánál is a vendégszobában! –javasoltam neki.
-Nem-nem. Ez jó lesz..Gemma már úgyis biztosan alszik vagy valami. Minek zavarjuk? –mondta. Nem fog kihozni a sodromból bárhogy is próbálkozik.
-Amúgy is ez kinek a szobája? –kérdezte. Látva hogy nem válaszolok leesett neki. Nem tudta elrejteni hogy örül ennek.
-Na ne! Igazán? Egy szobában fogunk lakni..sőt egy ágyban fogunk aludni vagy..
-Ezt most hagyd abba. Csak menj fürödj meg és aztán aludj. Ne nyúlj semmihez, ne törd a kis fejedet semmi hülyeségen és lehetőség szerint ha nem szükséges akkor ne szólj hozzám! –mondtam.
-Hm. Nem tetszik ez a hangnem. Pozitívabb hozzáállást vártam. –mondta.
-Ez már a te problémád.-mondtam. Ha valami nem tetszik Gemma szobája nyitva áll….vagy inkább aludnál a nappali kanapéján? –kérdeztem jót szórakozva a kiszolgáltatott helyzetén és az arckifejezésén.
-Jó lesz itt. –mondta majd elindult az ágy felé. Ledobta a cuccát és a fürdő felé vette az irányt. Amint bement én kimentem. Utamat a szeretett szoba felé vettem.
Halkan bekopogtam remélve hogy még érben találom.
-Gyere! –hallottam meg a hangját majd benyitottam.
-Szia! –köszöntem!
-Szia! –viszonozta egy mosollyal!
-Sajnálom hogy olyan hamar vége lett a kirándulásnak! Ne haragudj! –mondtam.
-Semmi baj! Majd máskor megismételjük! –mondta.
-Az jó lenne! –mondtam mosolyogva. Nem lehet ránézni mosolygás nélkül..annyira csodálatos.
Kis csend állt be közöttünk, de nem volt kínos.
-Láttad Niallt? –kérdezte.
-Niallt? Nem igazán..miért?
-Épp ez az..már több mit egy órája a szobájában vannak azzal a lánnyal. Hogy is hívják?
-Des. –mondtam.
-Oh tényleg. Niall még a hűtőhöz sem ment le. Ez fura nem? –kérdezte.
-Biztosan csak elvannak! –mondtam neki bár nekem is feltűnt hogy Niall szokatlanul közvetlenül viselkedett vele. Furán néz arra a lányra. Nem volt még ilyen soha.
-Lehet. Remélem éjfélre elhallgatnak. Egyfolytában röhögcsélnek! –mondta.
-Lou Bear. Csak nem féltékeny vagy Niall-re? –kérdeztem.
-Mi? Nem..dehogy. Rá nem. –mondta. Rá nem. Akkor kire? Rám? Remélem nem jön be neki Emily.
-És a másik lány..aki nálad lakik? Elvagytok? –kérdezte.
-Most fürödni van. Utána alszik. –mondtam. Nem igazán akarok róla beszélni. Lou sokkal jobban érdekel.
-Hm…csinos lány. –mondta mire a torkom is kiszáradt. Köpni-nyelni nem tudtam. Remélem nem érdekli Emily.
-Mindegy. –mondtam.

Louis
-Hm…csinos lány. –mondtam. Reméltem hogy észreveszi magát. Úgy tűnt ismerik egymást azzal a csajjal. Nem volt szimpatikus..ahogy ránézett. Talán volt köztük valami?
-Mindegy. –mondta. Szóval nem akar róla beszélni? Pedig felesleges kerülgetni. Ha bejön neki akkor úgyis kiderül. Pont alakulni kezdet a dolgok erre jött ő. Nem hiszem el..
-Oké! –mondtam mire fölnézett rám és egy kis ’köszönöm’ mosolyt kaptam. Nem igazán tudtam mire vélni. Tudtam hogy ennek a beszélgetésnek még nincs vége…de mára igen. Fáradt vagyok.
-Harry..nézd. Most inkább aludnék ha nem baj. Holnap beszélünk de most nagyon fáradt vagyok. –mondtam.
-Rendben, pihenj csak! –mosolygott. –Holnap beszélünk! Szép álmokat! –mondta!
-Neked is! –válaszoltam aztán szép lassan elhagyta a szobát én pedig kezdtem álomba merülni.


Harry
Hálás voltam hogy nem feszegette az Emily témát! Jóéjszakát kívántam aztán kijöttem a szobából. De még nem mentem vissza a szobámba. Először benyitottam Niall..vagyis ahogy arra egy pillanattal később ráeszméltem mostmár Niall-ék szobájába.
A következő látvány fogadott. Párnák a földön. A hatalmas tévén GTA Vice City. Des az ágyon. Rajta pedig umm..Niall. Épp..birkóztak? Niall állt nyerésre és Des-t csikizte aki a lepedőbe fulladva nevetett és könyörgött hogy hagyja abba. Ez viszont meg sem fordult a szőke srác fejében.
-Ne haragudjatok! Kopognom kellett volna! –mondtam, de látszólag eddig észre sem vettek most viszont a hang irányába fordították fejüket. Nem mozdultak..csak rámnéztek. Aztán egymásra. És röhögni kezdtek. Az általam keltett zavar elég időt adott a lánynak hogy lelőkje magáról az ír manót.
Mindketten felültek. Des széles mosollyal nézett rám. Nagyon szép és kedves lánynak tűnt. De engem csak egyvalaki érdekel. Hosszú derékig érő haja van ami..göndör? Igen..ez egy plusz pont. Nem volt úgymond puli feje. Egészen a válláig rendezett sima haja volt. Onnantól viszont loknis. Tökéletes fehér mosolya és vidám szemei voltak. Őt sokkalta jobban kedveltem mint Emily-t. Ez egyértelmű. Még ismerkednünk kell de azt hiszem már most bírom. Aztán még ott van az is hogy kevesebb sminkkel is sokkal szebb mint Emily. De ez mindegy. Még most is csak Lou.ra tudok gondolni.
-Megzavartam valamit? –kérdeztem mosollyal az arcomon!
-Neem! –mondta Des és hátravetette magát az ágyon. Nem bírta a szemkontaktust ebben a helyzetben.
-De igen! –mondta Niall. –épp nyerésre álltam.
-Fogd be! –ütötte le hátulról az ír srácot aki ezt nem bírta tétlenül tűrni és megint a lány fölé próbált kerekedni aki ezt nevetgélve tűrte bár nem tűnt úgy hogy zavarta. Tulajdonképpen megint elfelejtették hogy ott vagyok.
-Csak meg akartam nézni hogy berendezkedtél-e. Meg hogy el tudod-e viselni Niall-t! –mondtam mosolyogva. Hirtelen megint felült. Igazán energikus lány.
-Ez kedves tőled! –mondta. –Egyelőre elviselem a srácot. –mondta mire Niall biggyeszteni kezdte a száját.
-Jaj dehogyis! –ölelte meg a lány. –Imádnivaló! –mondta nevetve. Nialler lubickolt a helyzetben. Egyértelműen élvezte ahogy Des teste az övéhez préselődik-
-Akkor én most megyek! Örülök hogy megvagy! Érezd otthon magad! Jóéjt srácok! –köszöntem el.
-Jóéjt! –mondták egyszerre. Des pedig még dobott felém egy puszit. Nagyon szeretetteljes lány.
Kilépve az ajtón azzal szembesültem hogy vissza kell mennem a szobámba. Viszont attól még hogy ott van az a nőszemély még nem én fogom zavartatni magam. Belépve a szobámba hálát adtam Istennek hogy már sötét van. Reméltem hogy alszik. A fürdőszobámba mentem.
Ledobtam a ruháimat majd beálltam a zuhany alá. A bőrömet perzselő víz hatása alá kerülve próbáltam relaxálni, de csak kavarogtak a gondolatok a fejemben. Mi lesz most velem és Lou-val? Ma egy kis esélyt láttam arra hogy lassan elkezdünk kibontakozni erre megjelent Emily. Remélem nem fog keresztbe tenni nekünk. Hogy is tudna..nem hiszem hogy valaha bárki is közénk állhatna. Meg aztán egyébként sem tud rólunk. És ez maradjon is csak így. Nem szabad rájönnie hogy mi van Lou és köztem. Egyelőre.
Csak remélem hogy minél hamarabb elmegy és nem hagy maga után pusztítást. Ennyi az egész.
Miután megfürödtem felvettem az alsómat és a pólómat amit a fürdőbe vittem magammal. Nem lehetek olyan szabados mint máskor, Kizárt hogy előtte vetkőzzek.
Halkan visszamentem a szobába. Nem akartam fölébreszteni. Nem hiányzik a hangja..így is eleget hallatta mára.
Lassan befeküdtem az ágyam jobb oldalára. Fura hogy nem aludhatok középen, de megszokom. Nem akarom hogy közel legyen hozzám. Nem akarom hogy bármilyen köze legyen hozzám de ez ellen sajnos már nem tudunk mit tenni.
Eszembe jutott hogy elfelejtettem Gemmának jóéjt kívánni, de már felesleges átmennem. Úgyis alszik én meg nem akarom felkelteni.
Miközben ezen gondolkoztam megszólalt egy hang a fejemben. Igen a fejemben. Hát sajnos nem..
-Hol voltál ilyen sokáig? –kérdezte az ágyam bal oldalát elfoglaló személy.
-Nem mindegy? –mondtam. –Te csak aludj.
-Ugyan már Harry, ne legyél ilyen. Egész kellemesen is eltelhetne ez az idő.
-Nem kell hogy kellemesen teljen. Nem is fog..inkább gyorsan. –válaszoltam.
-Nem kéne ilyen elutasítónak lenned. Akár hiszed akár nem. Keresni fogod a társaságomat. És tudod miért? –kérdezte.
-Na miért?
-Mert elérem hogy keresni akard!
-Le kell hogy lombozzalak. Ez nem fog sikerülni. –mondtam.
-Dehogyis nem. Mindig elérem amit akarok!
-Igen? De milyen áron.
-Az nem fontos. Ahogy nekem kényelmes.
-Utállak! –mondtam őszintén.
-De nem sokáig.

Ennyi volt ez a rész. Nem vagyok vele túl elégedett de ez van. Kell ilyen is. (:
VÉLEMÉNYEKET KÉREK!
Kevés a visszajelzés és ennek nem örülök. Lehetséges hogy bevezetem a „következő rész x számú komment után” módszert. Kicsit aktívkodjatok!
Ha tetszett iratkozz fel és komizz! Ha nem..akkor is komizz és fejtsd ki miért!

Hamarosan következő! xx 

12 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! :) így tovább a folytatással, remélem hamar összejön a dolog Louis és Harry közt

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Majd meglátod! :) a dolgok kicsit bonyolultak lettek.

    VálaszTörlés
  3. Kövit! Am miért nem aludt Louisszal, ha ennyire utálja a csajt és Louisba meg szerelmes?!?? O.o

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Azért mert Emily még nem tudhatja. Azonnal meglenne Harry gyenge pontja. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Ma talaltam ra a blogodra es meg kell, hogy mondjam, IMADOM!
    Nagyon jo! Remekul irsz es jol ki tudod fejezni az erzelmeket a sztoriban. Nekem tetszik! :)
    Nagyon jo es nagyon varom a folytatast! :3
    Ja, es gazdagodtal egy rendszeres olvasoval. ;)
    Puszii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon-nagyon jó érzés ilyeneket hallani! Örülök hogy tetszik! Próbálom úgy alakítani a dolgokat hogy ne unjátok szét a fejeteket! Nem akarok sablon sztorit!
      Újabb rendszeres olvasó! Hurrá! ^^
      Most feldobtad a napom! Köszönöm!
      Puszi. Xxxxx

      Törlés
  7. Szia! Nagyon tetszik az egész történet, de tényleg! :)
    Itt egy kis ajándék is :)
    http://betweenyourdreams.blogspot.hu/2014/03/award-13.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon örülök hogy tetszik! Miattatok csinálom! :)
      Köszönöm szépen a díjat! Ez a harmadik! Nem gondoltam volna és nem vagyok biztos benne hogy megérdemlem de azért nagyon-nagyon köszönöm! :)) xx

      Törlés
  8. Szia:) Lou vagyok,facebookról:'o Csak gondoltam ide is kommentelek,mert lehetséges hogy befezeted,és bocsi hogy csak most>< IMÁDOM A BLOGOD AHHHH<3 HOZD HAMAR A KÖVIT.

    Ui.: ha vagy írj,fb-n:D<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Dehogy fejezem...még csak most jövök bele! :33 Örülök ha tetszik! aaaaa. megöltök. <3 <3

      Törlés